Reparaties, indien nodig, zullen op de meest efficiënte manier

Boeing deelt slip als het 787 problemen adresseert

Het aandeel Boeing daalde met 1,2 procent naar $ 75,43 in het begin van de handel. Het bedrijf zei dat het probleem moncler outlet geen directe veiligheidsproblemen veroorzaakte moncler heren en geen https://www.jassenmoncler.nl invloed moncler nederland had op de productiecijfers.

Maar de directeur van EarlyBirdCapital, Alex Hamilton, zei dat het probleem de Boeing-inspanningen zou kunnen verstoren om tegen het einde van 2013 de 787 productiesnelheid op te voeren tot 10 vliegtuigen per maand.

weet niet of dit de productie zal beïnvloeden, moncler jassen dames sale zei Hamilton. als je terug moet gaan om iets te corrigeren en mogelijk de productie in de toekomst te wijzigen, lijkt dit naar onze mening een goede kans te hebben.

Boeing 787 Dreamliner is moncler jassen heren sale het eerste commerciële vliegtuig ter moncler sale wereld dat grotendeels is gemaakt van moncler jas heren lichtgewicht 2018 moncler koolstofcomposieten. Het vliegtuig beschikt over meer moncler jas heren sale brandstofefficiëntie dan andere vliegtuigen op vergelijkbare missies.

Boeing, die de moncler jassen outlet vliegtuigen inspecteert, beschreef het probleem als moncler jassen shimming uitgevoerd op een steunstructuur op de achterste romp. Pasvormen moncler uitverkoop worden moncler jassen heren gebruikt om kleine openingen in gewrichten te dichten.

Het vliegtuig, dat vorig jaar in dienst trad, ligt ongeveer drie jaar achter op het oorspronkelijke schema vanwege problemen moncler jas dames sale in de moncler outlet wereldwijde moncler outlet sale supply chain van het programma. Desondanks is het een hit bij klanten. Boeing heeft meer dan 800 bestellingen voor het vliegtuig genomen.

Sommige deskundigen twijfelen eraan dat Boeing eind van volgend jaar zijn moncler jas sale productietariefdoel moncler jassen dames voor de 787 kan bereiken.

de kwestie goed gedefinieerd hebben en vooruitgang boeken met het reparatieplan, zei een woordvoerder van Boeing op zondag. is geen bezorgdheid over de veiligheid op korte termijn. Reparaties, indien nodig, zullen op de meest efficiënte manier worden uitgevoerd.

RBC Capital Markets-analist Rob Stallard zei moncler jas dames dat de shimming-kwestie sprak over de moncler jas outlet integriteit van de composieten die werden gebruikt om de 787 te maken, maar hij vond het geen serieus probleem dat het programma zou verstoren.

je denkt aan de grote problemen die we gedurende vele, vele jaren op de 787 hebben gezien, dit lijkt alleen op geluid, zei Stallard. zeker deze dingen gebeuren de hele tijd in de ontwikkelingsprogramma’s. Reproductie of herdistributie van content van Reuters, inclusief door caching, framing of soortgelijke middelen, is uitdrukkelijk verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van moncler dames Reuters. Reuters en het Reuters-logo zijn geregistreerde handelsmerken en handelsmerken van de Reuters-groep van bedrijven over de hele wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *